h

Nieuws uit 2004

9 december 2004

Inloopavond in café 't Keerpunt te Spijkerboor

De nieuwe werkgroep Aa en hunze houdt inloopavond voor leden en belangstellende.

Lees verder
8 december 2004

SP Hoogeveen gaat van start

De SP-werkgroep Hoogeveen/de Wolden heeft een ledenvergadering gehouden, met als doelstelling het oprichten van een SP-afdeling in de regio. Dat de SP leeft in deze omgeving werd duidelijk door de onverwacht grote opkomst.

Lees verder
21 november 2004

Regioconferentie najaar 2004

Op 20 november 2004 vond in het theater De Lawey in Drachten de regioconferentie voor Groningen, Friesland en Drenthe plaats. Voor Emmen waren hiervoor afgevaardigd Wim, Mark, Rob en Gerda. Namens Coevorden Willo en Martin. Na aankomst werd onder het genot van een bak koffie of thee naar keuze met een heerlijk stuk Friese cake oud-bekenden begroet en de laatste nieuwtjes gedeeld. Om klokslag 11 uur vond de aftrap plaats.

Lees verder
29 oktober 2004

Bezoek aan veeboer Jan Bos in Hijken

Op vrijdagochtend heeft Jan Marijnissen een bezoek gebracht aan de stierenmester omdat hij "alles wil weten over het bedrijf." Tijdens het kennismakingsgesprek in huis bij een kopje koffie vertelde Jan Bos hoe hij boer is geworden en wat zijn motivatie is om, ondanks alle financiële tegenslagen in de agrarische sector, toch door te gaan met boer te zijn.

Lees verder
28 oktober 2004

Ledenbijeenkomst in Beilen

Deze avond werd bijgewoond door 74 leden uit Drenthe. Na een voorstellingsrondje werd er gevraagd naar hoe lang de aanwezigen lid waren van de SP. Dat varieerde van heel lang tot 1 dag. Er werd gevraagd welke leden er op andere partijen hadden gestemd voordat zij lid waren van de SP en welke partijen dat waren. Dat waren de PvdA, CDA, Groen Links en CPN. De reden dat de overstap gemaakt was: slecht beleid van het CDA, verrechtsing van de PvdA, SP beleid paste beter bij de persoon.

Lees verder
27 oktober 2004

Marijnissen omarmt Drenthe

Hij komt graag in de provincie. Want de Haagse werkelijkheid is niet de werkelijkheid van de Nederlandse bevolking vindt jan Marijnissen, SP-fractievoorzitter in de Tweede Kamer. Hij streek gisteren vergezeld door zijn, woordvoerder neer in Assen. Voor een driedaags bezoek aan Drenthe. Om de opvattingen van Drenten over uiteenlopende onderwerpen te vernemen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier