h

Nieuws uit 2010

24 december 2010

LIED VAN OUMOU

In de wereld zijn er vlammen in de harten van de onschuldigen-
door de oorlogen, hongersnood en mishandelingen.

Lees verder
22 december 2010

SP: De Arend ook niet in 2020 slopen.

Hoogeveen. 99 Goedkope en betaalbare woningen zijn voorlopig voor sloop behoed. Domesta ziet af van haar plan de flat De Arend binnenkort te slopen. Vorig jaar drongen bewoners bij Domesta aan op onderzoek naar de bouwkundige staat van de flat. SP Tweedekamerlid, bouwkundig ingenieur Paulus Jansen, had bewoners tijdens een SP-info avond gewezen op hun rechten.

Lees verder
19 december 2010

Krista Datema: CO2-proefvelden nog maar het begin!?

ASSEN – Alles uit de kast voor een duidelijk CO2 NEE vanuit de provincie Drenthe. Samen met PvdA en GL diende de SP een motie CO2 NEE in. Deze motie gaat verder dan de motie “vooralsnog niet”, een SP-motie tegen CO2 opslag die al in juli van dit jaar in de Drentse Staten werd aanvaard. Ook kwam de SP met diverse amendementen bij de structuurvisie ondergrond tegen CO2 opslag.

Lees verder
5 december 2010

www.drentheco2nee.nl gelanceerd


ASSEN Is het slikken of stikken met de CO2-opslag in de Drentse ondergrond? Wat de SP betreft werkt dat niet zo. Met de site www.drentheco2nee.nl kan iedereen een steentje bijdragen aan een breed gedragen NEE tegen ondergrondse CO2 opslag.

Lees verder
28 november 2010

SP: Beperk inschrijvingskosten woningzoekenden in Drenthe.

ASSEN – Eén inschrijving als woningzoekende, die geldt voor alle woningcorporaties in Drenthe. De SP is van mening dat woningzoekenden daarmee beter en goedkoper uit zouden zijn. Uit onderzoek van de SP-fractie blijkt dat iedere woningcorporatie in Drenthe er een eigen systeem op na houdt. SP-er Oosterlaak: ,,Als men nu eens met z’n allen om de tafel ging zitten, dan moet het toch mogelijk zijn aan deze wildgroei een eind te maken’’.

Lees verder

Pagina's

U bent hier