h

Nieuws uit 2005

25 november 2005

Openbare debatavond over het nieuwe zorgstelsel

SP Midden-Drenthe zet de Actie Noodrem voort en geeft de burger de mogelijkheid tot vragen stellen over het nieuwe zorgstelsel.

Lees verder
8 juni 2005

SP-Drenthe houd eerste provinciale actie

Het MilieuAlarmteam van de SP, samen met de SP Drenthe, heeft op ludieke wijze op woensdag 8 juni in Assen het rapport "Van de kaart" aangeboden aan de Provincie Drenhthe. Uit het rapport blijkt dat de Risicokaarten, die burgers moeten informeren over gevaren in de omgeving, onvoldoende zijn.

Lees verder
7 juni 2005

Interview Renee Westerhof

Renee heeft bij radio Drenthe vertelt dat er werk gemaakt gaat worden van raads en staten deelname.

Lees verder
31 mei 2005

Slot debat bij RTV-Drenthe

Rick Denkers heeft namens de SP het NEE tegen de grondwet verdedigd. In het radioprogramma konden luisteraars vragen stellen.

Lees verder
26 mei 2005

SP-actie in Aa en Hunze op voorhand al geslaagd

Er gaan, ontiegelijk veel ballonnen in een Smart. Actievoerder Ko Vester van de SP-werkgroep Aa en Hunze/Tynaarlo kan dat sinds gistermiddag bevestigen, Het blauwe autootje was volgepropt met rode SP-ballonnen. Als tijdelijke opslagruimte was dat handig, maar niet slim als er nog stukje mee moet worden gereden.

Lees verder
30 april 2005

Brood op de Plank

Hoe is het toch mogelijk dat in een rijk land als het onze mensen niet rond kunnen komen van het geld dat ze verdienen met een baan of, als ze die kwijt zijn of niet hebben, van een uitkering? Gelijk delen in de welvaart is al lang verleden tijd. En dat is volkomen fout vindt de SP.

Lees verder

Pagina's

U bent hier