h

Simon Zandvliet

06-27201108

Woonplaats:

Beilen

Werk:

Van oorsprong kom ik uit de zorg, nu werk is als adviseur werk voor het sociale ontwikkelbedrijf, daar hou ik mij bezig met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben weer in hun kracht zetten om zo werk geluk te vinden. Daarnaast doe ik nog wat projecten om zo de gemeente socialer te maken.

Commissie:

Ik zit in de commissie financiën. Hoe gaan we om met geld? Waar moet het wel heen en waar niet, hoe gaan we om met ons eigen huishoudboekje en hoe zorgen we er voor dat Drenthe leefbaar blijft voor iedereen, daar mag ik mij mee bezighouden.

SP:

Niet iedereen krijgt de zelfde kansen in het leven, dat zorgt er voor dat je een situatie moet creëren waarin je wel de zelfde kansen gaat krijgen. De SP is bij uitstek de partij die daar voor zorgt. Menselijke waardigheid gelijk waardigheid en solidariteit dat zijn mijn kernwaarde waarin ik de wereld zie. Want zoals we zeggen ‘’ blijf niet mokkend aan de kant staan stel en daad en toon je moed, laat je woede hand in hand gaan met het goede wat je doet’’

Hobby’s/interesses:

Ik ben enorm fan van motorsport, als jong kind kwam ik veel bij de TT baan, daar werkte mijn vader als vrijwilliger en ik mocht dan mee. Nu race ik er zelf met een motor, die vrijheid maakt mij ontzettend gelukkig. Maar ook hardlopen vind ik leuk om te doen, bezig zijn en de grenzen zoeken. 

Ik word blij van:

Met vrienden een biertje drinken. Met mensen strijden voor hun gelijk. Mijn gezin thuis en schoonmaken in huis.

Hoop voor de toekomst:

Ik geloof in een wereld zonder armoede, een wereld die niet draait om het ik maar het wij. Een wereld die omziet naar elkaar en zorgt dat niemand het meer koud hoeft te hebben in de winter of sterft van de dorst in de zomer. En elke dag probeer onderdeel te zijn van het verwezenlijken van dat geloof.

U bent hier