h

Verkiezingen

29 maart 2023

Bijdrage SP duidingsdebat

Foto: SP

Alle partijen vinden dat het anders moet. Hoe dat de komende vier jaar in Drenthe vorm krijgt is nog de vraag. Lees hier de bijdrage van de SP tijdens het duidingsdebat.

Lees verder
29 maart 2023

Greetje Dikkers en Simon Zandvliet geïnstalleerd

Foto: SP

Greejte Dikkers en Simon Zandvliet zijn vandaag geïnstalleerd. Veel succes voor de komende vier jaar.

Lees verder
10 februari 2023

Sandra Beckerman en Simon Zandvliet in Annen

Foto: SP

Sandra Beckerman en Simon Zandvliet waren te gast in het dorpshuis in Annen. Met de aanwezigen gingen ze in gesprek over onze energievoorziening, de boeren en het stikstof probleem. De SP wil dat de energievoorziening weer in overheidshanden komt en boeren moeten een eerlijke prijs krijgen voor hun producten. De foto werd genomen voorafgaand aan de gespreksavond.

Lees verder
20 december 2022

Verkiezingsprogramma en kandidatenlijst vastgesteld

Foto: SP

Tijdens de regioconferentie zijn de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de Statenverkiezingen door de afgevaardigde leden vastgesteld. Bekijk in de bijlage ons programma.

Lees verder
8 november 2022

SP Drenthe presenteert concept-lijst met jonge lijsttrekker

Foto: SP

De SP in Drenthe heeft de conceptkandidatenlijst gepresenteerd voor de Provinciale Statenverkiezingen van maart 2023. De beoogd lijsttrekker is Simon Zandvliet (1993), een nieuw en toch al ervaren talent in de provincie, volgens de kandidatencommissie.

Lees verder
28 maart 2019

Nieuwe fractie

Foto: SP

Greetje Dikker, Wim Moinat en Robert Mäkel zijn vandaag geïnstalleerd. De nieuwe SP-fractie gaat zich de komende jaren weer inzetten voor een sociaal, groen en rechtvaardig Drenthe. Gisteren namen we afscheid van Philip Oosterlaak, Frank van de Pol en Martijn van Middelaar. Kijk hier voor de foto's.

Lees verder
22 maart 2019

Verkiezingsuitslag valt tegen, maar SP blijft vol gas geven

Lijsttrekker Greetje Dikkers. ,,We hebben een blauwtje gelopen bij een deel van de kiezers. Opvallend is dat we tijdens de verkiezingscampagne op straat vooral veel sympathie ontmoetten. Dit keer heeft zich dat niet omgezet in stemmen. Ook met een kleinere fractie blijven wij ons echter voluit inzetten voor een betere samenleving”.

Lees verder
18 maart 2019

Doe mee, stem SP

Foto: SP

Stem op 20 maart SP. Hier zijn de eerste vijf kandidaten van onze lijst. Voor het programma en de complete lijst klik hier

Lees verder
18 maart 2019

Delen is lief

Foto: SP

Wil je meehelpen om via je sociale mediakanalen deze kaarten te verspreiden? Delen is lief !!  Bekijk ze hier>>

Lees verder
15 maart 2019

Campagne

Foto: SP

Foto: SP
EmmenLees verder

Pagina's

U bent hier