h

Kleine transferia vlakbij forensendorpen wellicht beter en goedkoper

23 januari 2015

Kleine transferia vlakbij forensendorpen wellicht beter en goedkoper

Statenlid Ko Vester (SP) wil weten wat het college van Gedeputeerde Staten vindt van het plan om de carpoolplaats bij Westlaren te vergroten naar 100 plaatsen. Het initiatief in Tynaarlo zou gebruikt kunnen worden als pilot voor een kralensnoer van kleine transferia dichtbij de forensendorpen met een aansluiting op een snelle bus naar Groningen.

,,De Staten van Drenthe zijn nog in afwachting van een Nut en Noodzaak-onderzoek voor een grootschalig Transferium bij de Punt. Wellicht zijn de kleine transferia een beter en goedkoper alternatief voor een grootschalig Transferium bij de Punt” aldus de fractievoorzitter van de SP.

Reactie toevoegen

U bent hier