h

Bijeenkomst: Afslag N34 bij Ees

28 januari 2008

Bijeenkomst: Afslag N34 bij Ees

EES – Hoe kan de N34 bijdragen aan de verkeersveiligheid in de gehele gemeente Borger-Odoorn? Welke verkeersbewegingen ontstaan in verschillende situaties, bijvoorbeeld als de afslag Ees gehandhaafd blijft?
Is extra verkeersdrukte in Borger wenselijk?
Is een achterom tunnel een goede optie?

De werkzaamheden aan de N34 vorderen gestaag. Volgens de tekeningen komt er één afslag Borger. Maar hoe denken bewoners van Borger-Odoorn hierover. Welke aansluitingen zou de N34 volgens hen moeten hebben.
Op maandagavond 4 februari organiseert de SP samen met een aantal verontruste bewoners uit Ees en Eesergroen een avond om hierover met elkaar van gedachten te wisselen. Aanvang 20.00 uur. Eeserhof te Ees.
De SP heeft ook andere Statenfracties uitgenodigd aanwezig te zijn en te horen hoe bewoners reageren.

U bent hier