h

SP Kamerlid Sandra Beckerman op bezoek in Schoonebeek en Nieuw-Amsterdam

13 april 2024

SP Kamerlid Sandra Beckerman op bezoek in Schoonebeek en Nieuw-Amsterdam

Foto: SP

Vandaag was Tweede Kamerlid Sandra Beckerman met SPers uit het Noorden op bezoek in Schoonebeek en Nieuw-Amsterdam. Daar sprak ze met inwoners en vertegenwoordigers van Stop Afvalwater Schoonebeek. 

Na de gesprekken werden ze rondgeleid langs een aantal gebouwen met schade. We zijn geschokt van de verhalen, de scheuren zijn zichtbaar in de huizen en zichtbaar in de samenleving aldus Simon Zandvliet (Statenlid SP Drenthe).

Beckerman vindt dat de Tweede kamer zich moet uitpsreken over de afvalwaterinjectie en oliewinning zoals ze al eerder voor Twente deed. Daarnaast zouden de Provincie Drenthe en de gemeenten Coevorden en Emmen een vuist moeten maken en een bondgenoot van hun inwoners moeten zijn. 

Foto: SP
Foto: SP

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier