h

Even voorstellen: Maarten Oosterveld

6 maart 2019

Even voorstellen: Maarten Oosterveld

Foto: SP

Maak hier kennis met Maarten Oosterveld nummer 6 op de lijst.

Ik ben Maarten Oosterveld uit Emmen, 31 jaar en samenwonend.

In 2009 ben ik, tijdens mijn stage bij de SP-fractie van de stad Groningen, lid geworden van de SP. Hier deed ik onderzoek naar de doelmatigheid van de besteding van de re-integratiebudgetten. In de vrije uurtjes gingen we de straat op, omdat het beter moet. Het belangrijkste is dat een partij weet wat er leeft op straat. Daarom ga ik graag de straat op en luister. In Emmen zit ik in de steunfractie van de SP. Daarnaast ben ik scheidsrechter bij het Nederlands Handbal Verbond.

Wat ik wil bereiken is meer rechtvaardigheid in onze samenleving.

Iedereen mag meedoen! Ik doe mee, u toch ook?

Reactie toevoegen

U bent hier