h

Even voorstellen: Grietus Buist

11 maart 2019

Even voorstellen: Grietus Buist

Foto: SP

Maak hier kennis met Grietus Buist nummer 19 op de lijst.

Mijn naam is Grietus Buist. Ik heb een verleden als timmerman en later als conciërge bij buurtsupport in de gemeente Emmen. Ik ben inmiddels 59 jaar en al jaren lid van de SP. En dus heb ik ook mee gemaakt hoe het sociale Nederland werd en wordt afgebroken.

Wat ik heel vaak om mij heen hoor:,, Stemmen?  Ik ga niet want dat heeft toch geen enkele zin.” En dat terwijl juist deze mensen het meest de dupe zijn van het beleid van Mark Rutte. Die welbeschouwd, nooit een meerderheid zou hebben als wij met ons allen zouden gaan stemmen.

En dan heb je ook PPV van Geert Wilders en het Forum voor democratie van, Thierry Baudet. Beide partijen schijnen op dit moment nogal wat indruk te maken ook aan de onderkant van de samenleving, door gezamenlijk een hard beleid te willen voeren op het gebied van de asielprocedures voor buitenlanders, maar ook de verdere afbraak van uitkeringen gezondheidszorg en andere sociale voorzieningen.

Terwijl ze in luxe leven, en loopjongens zijn van graaiers en het groot kapitaal en de miljonairs van Nederland. Beweren Mark, Geert en Thierry dat wij een mooi land hebben waar we trots op mogen zijn. En ja dat laatste is waar we mogen allemaal trots zijn op Nederland. Maar dan wel een eerlijk Nederland, waar de zwaarste lasten op de breedste schouders terecht komen en de grootse milieuvervuilers het meest gaan betalen nu we een energie transitie moeten maken de komende jaren.

Juist ook hiervoor is een sterke vertegenwoordiging van de SP in de provinciale staten nodig. Daarom vraag ik u, maak een vuist tegen Mark, Geert en Thierry laat ze weten dat het anders kan en ga stemmen op 20 maart 2019.

Laat je horen stem SP!

Reactie toevoegen

U bent hier