h

Even voorstellen: Betty van Peursem-van Vondel

11 maart 2019

Even voorstellen: Betty van Peursem-van Vondel

Foto: SP

Maak hier kennis met Betty van Peurem-van Vondel nummer 12 op de lijst.

Mijn naam is Betty van Peursem-van Vondel,56 jaar ben getrouwd en we hebben twee zoons. Ik ben werkzaam in de zorg; in 1998 begonnen in de thuiszorg eerst Thuiszorg Drenthe wat is overgegaan naar Icare en nog later TSN als helpende in de huishoudelijke zorg.

Vanaf 2015 ben ik werkzaam in een kleine zorginstelling voor mensen met een geheugenprobleem. In de thuiszorg is in al die jaren dat ik er werkzaam was ontzettend veel veranderd en heb daarom ook veel actiegevoerd tegen al die bizarre veranderingen waar met name de cliënten de dupe van werden, daardoor ben ik toen op zoek gegaan naar iets anders en dat ik nu op mijn huidige werkplek waar het geven van menselijke en liefdevolle zorg en de tijd ervoor bovenaan staat zodat ik mijn passie voor de zorg er helemaal in kwijt kan.

Bij alle acties die er gevoerd zijn door heel Nederland en ook in Emmen voelde ik mij daarin ook zeer gesteund door de SP en daardoor ook lid geworden. Naast mijn werk ben ik altijd druk met van alles en nog wat, bestuurslid SP Emmen, Activiteiten organiseren op mijn werk, wandelen, fietsen en ook niet te vergeten lekker ontspannen!

Wat ik persoonlijk belangrijke punten vind in de politiek zijn, Zorg, Pensioen, Energie, Studielening.

Reactie toevoegen

U bent hier