h

Even voorstellen: Bas Ananias

4 maart 2019

Even voorstellen: Bas Ananias

Foto: SP

Maak hier kennis met onze jongste kandidaat Bas Ananias uit Assen.

Mijn naam is Bas Ananias, ik ben 18 jaar en woon in het mooie Assen. In het dagelijks leven volg ik de opleiding onderwijsassistent, werk ik als uitzendkracht en ben ik actief voor de SP in Assen.

In januari 2017 ben ik lid geworden van de SP, omdat de SP de enige partij is die fundamentele kritiek levert op de kapitalistische politiek van de afgelopen jaren en hierop sociale alternatieven aandraagt. Daarnaast is de SP ook buiten het parlement actief.

De komende Statenverkiezingen kunnen we Rutte zijn meerderheid afnemen en kiezen voor een sociale en eerlijke politiek in Nederland. Ik vind het belangrijk dat de SP zich zal blijven inzetten voor volwaardige ziekenhuizen, betaalbare woningen en schone energie in Drenthe zonder onveilige kerncentrales over de grens.

Stem 20 maart op een partij waar u morgen ook nog wat aan heeft, stem SP!

Reactie toevoegen

U bent hier