h

Greetje Dikkers lijsttrekker SP

3 december 2018

Greetje Dikkers lijsttrekker SP

De SP Drenthe heeft het verkiezingsprogramma en de lijst vastgesteld voor de komende verkiezingen van Provinciale Staten.

Afgevaardigden van de Drentse SP afdelingen kozen Greetje Dikkers als lijsttrekker. Wim Moinat, Robert Mäkel-van Luttikhuizen, Henk van de Weg en Ronald van der Meijden vormen de kop van de lijst. Statenlid Ko Vester, tegenkandidaat lijsttrekker, werd niet gekozen.

 

Lijsttrekker Dikkers woont in Tynaarlo. Zij maakt inmiddels vier jaar deel uit van de SP-fractie. Dikkers: ,,We blijven ons hard maken voor de gewone mensen in Drenthe. Voor onze voorzieningen in Drenthe. Van ziekenhuizen tot buslijnen, van schone energie tot leefbare wijken en dorpen. We komen als SP op voor een stuk rechtvaardigheid, ook vanuit de politiek in Drenthe.''

 

De SP-leidsvrouw stond jaren voor de klas en vervulde een groot aantal functies in het MBO onderwijs. Dikkers is getrouwd en de drie dochters in het gezin zijn inmiddels uit huis voor studie en werk. Op dit moment is ze naast statenlid werkzaam bij het Drenthe College o.a. als coördinator voor regionale samenwerking en de zorgstructuur.

Reacties

Hoe kon dit gebeuren, leg mij eens uit. Wat is er met Ko aan de hand??

Hoi Renee,
Er waren op de regioconferentie twee kandidaten voor plaats 1.
De leden hebben in ruime meerderheid gekozen.
Je laatste vraag weet ik niet.

Reactie toevoegen

U bent hier