h

Emile Roemer a.s. zaterdag bij SP Drenthe in Veenhuizen

2 februari 2017

Emile Roemer a.s. zaterdag bij SP Drenthe in Veenhuizen

Foto: SP

Zaterdag 4 februari komt Emile Roemer naar Veenhuizen. De SP Drenthe komt in het gevangenismuseum bijeen voor de jaarlijkse ledendag dit keer in het teken van campagneaftrap voor de tweedekamer verkiezingen.

Roemer houdt een toespraak waarin hij in zal gaan op het historische belang van deze verkiezingen, ook voor het noorden van het land. Het gevangenismuseum is gevestigd in een voormalig gesticht van de Maatschappij van Weldadigheid.

Ook is schrijfster Suzanna Jansen te gast. Zij zal aansluitend ingaan op de geschiedenis van de armoede de afgelopen eeuwen. Jansen is de auteur van het boek 'het Pauperparadijs'.

Inloop vanaf 12.30 uur. Roemer houdt vanaf 13.00 uur zijn toespraak.

Reacties

Vandaag (4febr) was ik aanwezig bij de aftrap van campagne, het filmpje met de tekst van Bob Marley maakte grote indruk op me. Kan ik dat ergens vinden om ook op sociale media te delen. Ik vond het prachtig was tot tranen geroerd.
Ik zie jullie reactie met belangstelling tegemoet.
Groet,
Betsy Koning
Wapse

Reactie toevoegen

U bent hier