h

‘Kamp eet nog liever zijn stropdas op dan dat hij dit plan aanpast’

5 maart 2016

‘Kamp eet nog liever zijn stropdas op dan dat hij dit plan aanpast’

Foto: Platformstorm.nl / Platformstorm.nl

De plannen voor het Windpark De Drentse Monden en Oostermoer liggen t/m 14 april ter inzage. SP-Kamerlid Eric Smaling probeerde het Rijk deze week nog op andere gedachten te brengen. Kamp eet nog liever zijn stropdas op dan dat hij dit plan aanpast aldus Smaling in het DvhN.

Foto: SP
Smaling wil dat in de Veenkoloniën ook alternatieven als zonneparken mee worden genomen in de plannen. In een motie verzocht Smaling om zonneparken volwaardig mee te wegen in de verdere besluitvorming rond duurzame investeringen die een grote impact op landschap en omwonenden hebben.

De plannen kunnen worden ingezien bij de gemeente Borger-Odoorn, Gieten en Stadskanaal. Wilt u een zienswijze indienen klik dan hier om te lezen hoe u dat kunt doen.

Reactie toevoegen

U bent hier