h

FNV manifestatie in de Jaarbeurs in Utrecht op 30 november

18 november 2013

FNV manifestatie in de Jaarbeurs in Utrecht op 30 november

Door de enorme lastenverzwaring, opgelegd door het kabinet, daalt de koopkracht van Nederlanders. Koopkracht is belangrijk om de economie weer aan te zwengelen. Een groot deel van de economie is afhankelijk van wat we zelf in Nederland uitgeven. Daarom is een loonsverhoging voor iedereen op zijn plaats.

Echte banen De jeugdwerkloosheid is nog nooit zo hoog geweest. Steeds meer mensen hebben kleine contracten of een 0-uren contract. Steeds meer mensen met een uitkering moeten verplicht werken met behoud van die uitkering. Dat kan zo niet langer. Wij willen echte banen. Gewoon Goed Werk Een echte baan is Gewoon Goed Werk. De basis van Gewoon Goed Werk is dat je zeker bent van je baan en dat je er een inkomen mee verdient waarvan je fatsoenlijk kunt leven. Werk met voldoende zekerheid, respect en groei.  De FNV wil investeren in mensen en de economie. Zo blijft werk behouden en kunnen mensen weer kopen wat ze nodig hebben. Dat wil jij toch ook? Kom daarom naar de manifestatie in de Jaarbeurs in Utrecht op 30 november. De sectoren organiseren dan diverse bijeenkomsten. Aansluitend is er een FNV-breed programma. Download het hele programma. We zien je graag op 30 november in de Jaarbeurs! Meld je aan op: www.koopkrachtenechtebanen.nl Daar vind je alle informatie! www.facebook.com/koopkrachtenechtebanen Twitter mee via #KKEEB 

Reactie toevoegen

U bent hier