h

Op naar 12 september

20 augustus 2012

Op naar 12 september

Gisteren is in het Openluchtmuseum in Arnhem het officiële startsein gegeven voor onze verkiezingscampagne. Tot 12 september zullen duizenden SP'ers de straat op gaan om folders te verspreiden, gesprekken aan te gaan met mensen en met allerlei leuke activiteiten.

De afdelingen in Drenthe zijn ook al druk bezig met campagne voeren. Op deze website zullen de komende tijd foto's, verslagen, en uitnodigingen voor activiteiten getoond worden. Zo zijn er een aantal gezamenlijke activiteiten waar we vrijwilligers voor nodig zijn.

Zo gaan we aanstaande donderdag folders verspreiden in Smilde, en zaterdag 1 september zal het Drentstalige verkiezingsprogramma gepresenteerd worden. Door niemand anders dan Manja Smits, Kamerlid van de SP en nummer 11 van de kieslijst. De presentatie zal in Hoogeven plaats vinden. Kijk hiervoor in de agenda voor meer informatie.

Wil je ook meehelpen, mail dan naar onze regiovertegenwoordiger, Jeroen Pomper.

U bent hier