h

Emile Roemer bij openbare avond in Meppel

5 april 2012

Emile Roemer bij openbare avond in Meppel


Maandag 16 april komt SP-fractievoorzitter Emile Roemer naar Meppel. Vanaf 20.00 uur is hij te gast in Schouwburg Ogterop voor een openbare avond die voor iedereen gratis toegankelijk is. Voor bezoekers is er die avond de mogelijkheid om vragen te stellen.


Louise Smits, voorzitter van SP Meppel, over het bezoek: ‘We zijn erg blij dat Emile naar Meppel komt. Alleen door met mensen in gesprek te gaan en te horen wat er leeft, kan onze fractie in Den Haag hun werk goed doen.’ De voorbereidingen voor het bezoek zijn dan ook in volle gang.

Vertrouwen in Roemer en SP is groot
Volgens onderzoek van Maurice de Hond is Roemer momenteel de politicus die het meeste vertrouwen geniet onder de Nederlandse bevolking. Dit is ook terug te zien in de peilingen. De partij is in de meest recente peiling de grootste van Nederland.

U bent hier