h

Dag van de armoede

17 september 2007

Dag van de armoede

SP Assen presenteert terugspeeltheater

15-09-2007 • 17 oktober 2007 is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot werelddag van verzet tegen armoede. Om dit te onderstrepen presenteert SP Assen op zaterdag 13 oktober om 13:00 een terugspeeltheater in het Indonesische restaurant Xapoe, Oude Molenstraat 32a (aan de parkeerplaats tussen Harendse Smid en fietsenwinkel Boer Tweewieler). Entree is gratis

17 oktober 2007 is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot werelddag van verzet tegen armoede. Om dit te onderstrepen presenteert SP Assen op zaterdag 13 oktober om 13:00 een terugspeeltheater in het Indonesische restaurant Xapoe, Oude Molenstraat 32a (aan de parkeerplaats tussen Harendse Smid en fietsenwinkel Boer Tweewieler). Entree is gratis.

Om dit te onderstrepen presenteert SP Assen op zaterdag 13 oktober een terugspeeltheater in het Indonesische restaurant Xapoe, Oude Molenstraat 32a
(aan de parkeerplaats tussen Harendse Smid en fietsenwinkel Boer Tweewieler). Entree gratis

Terugspeeltheater is een theatervorm, waarbij verhalen, belevenissen en ervaringen van mensen uit het publiek centraal staan. Door middel van improvisatie, beelden, muziek en geluid wordt er teruggespeeld wat het publiek vertelt. Door Terugspeeltheater ontstaat er een ‘verbinding’ tussen het publiek. Men herkent (onderdelen van) elkaars verhalen en ervaringen of het roept herinneringen op van een heel andere gebeurtenis.

En verder… dit jaar wordt voor het eerst een dag van verzet tegen armoede gehouden in de Gouverneurstuin in Assen, op woensdag 17 oktober van 12.00-16.00 uur. Het is een dag van ontmoetingen en samenkomen om aan te geven dat armoede niet langer aanvaard kan worden. Voor meer informatie zie www.atd-vierdewereld.nl en www.17october-assen.nl.

Met hartelijk dank aan Xapoe voor het kosteloos beschikbaar stellen van de ruimte voor deze voorstelling.

U bent hier