h

Campagnestart in Assen

21 februari 2007

Campagnestart in Assen

Woensdagmiddag werd in Assen het startsein gegeven voor de campagne van de provinciale staten verkiezing op 7 maart. Natuurlijk is er voor die tijd al veel gebeurd, de SP was al een zaterdag (als enige partij) op het koopmansplein aanwezig en er is al volop geplakt. Maar het feestelijke startsein was woensdag.

Agnes Kant, Remi Poppe, Emile Roemer, Hans van Heijningen en Fons Luijben waren samen met onze lijsttrekker Philip Oosterlaak en veel andere SP kandidaten en leden druk in de weer om zoveel mogelijk mensen te voorzien van informatie over de SP.

Zij werden bijgestaan door de mensen van het SoePmobiel die zorgen voor heerlijke, warme, tomatensoep en muzikaal ondersteund door Harry Loco en De Amazing Stroopwafels.

Voor een fotoimpressie klik hier

 

U bent hier