h

Praat mee over de staat van Nederland met Ron Meyer

14 augustus 2018

Praat mee over de staat van Nederland met Ron Meyer

Foto: SP

Partijvoorzitter Ron Meyer komt dinsdag 21 augustus naar Zwolle om te praten over zijn nieuwe boek ‘Grip’. In Grip werpt Meyer samen met maatschappelijk leiders een blik op de samenleving. Tijdens een reeks openbare avonden praat hij met zoveel mogelijk mensen door over die analyse. Volgende week dinsdag doet hij dat in het Dominicanenklooster in Zwolle (Assendorperstraat 29). Toegang is gratis en iedereen is welkom. Inloop vanaf 19.30 uur en start om 20.00 uur.

Voor zijn boek sprak Meyer een jaar lang met honderd schrijvers, denkers en wetenschappers. Onder andere Geert Mak, Jan Terlouw, Bas Heijne en Roxane van Iperen bleken de staat van Nederland scherp te beschrijven. SP’ers spraken in datzelfde jaar met één miljoen Nederlanders in hun buurt of op hun werk.  Over de overeenkomsten uit die gesprekken spreken we verder met elkaar. Deze reeks avonden staan mede in het teken van onze oproep voor rechtvaardigheid. Op 15 september organiseren we een grote landelijke bijeenkomst. Kijk hier voor meer informatie.

De avond is openbaar toegankelijk voor SP-leden en introducees. Neem dus gerust een geïnteresseerde buurman, collega, vriend of familielid mee naar de avond. ‘Grip’ is op de avond te koop of vooraf te bestellen via de SP-shop.

‘Wie grip wil, zal moeten grijpen, wie begrip wil, zal moeten begrijpen.’

Reactie toevoegen

U bent hier