h

Dennis de Jong spreekt op 23 februari in Emmen over lokale autonomie

19 februari 2018

Dennis de Jong spreekt op 23 februari in Emmen over lokale autonomie

Foto: SP

Vrijdagmiddag 23 februari houdt de SP een bijeenkomst met onze fractievoorzitter in het Europees parlement, Dennis de Jong. Hoe zit dat nu precies met aanbestedingen, welke ruimte heb je als gemeente/ provincie zelf en wanneer krijg je te maken met ‘Brussel’?

Deze middag is bij uitstek geschikt voor (toekomstige) Raads- of Statenleden. Dennis zal eerst een uitgebreide inleiding verzorgen waarna er nog ruim gelegenheid is om alle vragen te beantwoorden. Leden en belangstellenden zijn van harte welkom.

Vrijdagmiddag 23 februari

Aanvang 15.00 uur, inloop vanaf 14.30 uur

De Meerstede, Nijkampenweg 73 Emmen

 

Reactie toevoegen

U bent hier