h

Hoe zit het met de schuldhulpverlening in Drenthe

29 januari 2018

Hoe zit het met de schuldhulpverlening in Drenthe

Foto: SP

De SP in de Drentse Staten wil weten op welke manier de schuldhulpverlening in Drenthe wordt geregeld. Behalve Assen, Hoogeveen en Meppel stoppen de andere gemeenten met hun schuldhulpverlening via de Gemeentelijke Kredietbank. 

Philip Oosterlaak: "Landelijk leven 224.000 huishoudens vier jaar of langer van een inkomen onder de lage-inkomensgrens.  Ik wil graag weten hoeveel huishoudens er in Drenthe langdurig in de armoede leeft.

Het college wordt ook gevraagd of ze, naast de plannen voor Zuid-Oost Drenthe, een rol voor de provincie zien om ook in de andere gemeenten de armoede aan te pakken.

in de bijlage staan de vragen van Philip Oosterlaak

Reactie toevoegen

U bent hier