h

Thema avond over TTiP/ CETA met Anne-Marie Mineur.

28 april 2016

Thema avond over TTiP/ CETA met Anne-Marie Mineur.

Foto: SP

De SP afdeling Emmen organiseert op vrijdag 29 april a.s. een thema-avond over het Trans-Atlantisch Handels- en Investeringspartnerschap, oftewel TTIP met medewerking van SP Europees parlementariër Anne-Marie Mineur.

Op dit moment zijn de Europese Unie en de Verenigde Staten in onderhandeling over deze handelsovereenkomst. Voor veel mensen een ‘ver-van-mijn-bed-show’, maar daarom niet minder belangrijk. TTIP gaat ons allen aan. Daarom vindt de SP het belangrijk om over TTIP geïnformeerd te worden en de discussie met elkaar aan te gaan.

Tijdens de openbare thema-avond zal Anne-Marie vertellen over TTIP, CETA en ISDS en is er de mogelijkheid om vragen aan haar te stellen. Uiteraard is er ook ruimte om de discussie aan te gaan over TTIP.

Vanaf 19:30 uur bent u van harte welkom in De Meerstede, Nijkampenweg 73 in Emmen.

Het programma begint om 20:00 uur.

Natuurlijk is er koffie en ruimschoots de mogelijkheid om vragen te stellen aan Anne-Marie...

Reactie toevoegen

U bent hier