h

'Eindelijk, de verlengde baan gaat open'

23 april 2013

'Eindelijk, de verlengde baan gaat open'

Woensdag 24 april gaat de verlengde start- en landingsbaan van Groningen Airport Eelde open. Staatssecretaris van I&M Wilma Mansveld (PvdA), zal het lintje doorknippen. Het wordt een feestelijke dag, maar zijn de werkelijke cijfers en groeiverwachtingen achter dit feestelijk gebeuren wel zo positief?

Dhr. Boucher:Het drama van de investering van veel overheidsgeld (25 mlj) in dit uitzichtloze project is, dat politici niet in staat zijn geweest de onverstandige besluiten uit het verleden tijdig bij te sturen. Ze waren evenwel zeer goed op de hoogte van de problemen. Zeker in deze tijd van economische tegenwind is iedere slecht geïnvesteerde euro overheidsgeld er een te veel

Lees hier hoe Luchthaven Eelde er werkelijk voor staat.

U bent hier