h

Werkbezoek activiteitencentrum van de Noorderbrug in Assen

31 augustus 2012

Werkbezoek activiteitencentrum van de Noorderbrug in Assen

Raadslid Wim Moinat (Emmen) en Statenleden Ko Vester en Philip Oosterlaak brachten vandaag een bezoek aan het activiteitencentrum van de Noorderbrug in Assen. In de dagbesteding aan de Delft 77 konden ze dmv een aantal denk- en doe- opdrachten aan den lijve ondervinden hoe het is om een lichamelijke beperking te hebben. Na het gesprek met de medewerkers en cliënten werd nog eens pijnlijk duidelijk hoe onzeker hun toekomst is. In het lenteakkoord is afgesproken dat er 150 miljoen wordt bezuinigd op het vervoer van de cliënten naar de dagbesteding. Door meerdere bezuinigingen en de veranderingen in regels is het de vraag hoe mensen met een beperking nog volwaardig mee kunnen doen.

U bent hier