h

Thuiszorg in Emmen in de knel....Abvakabo organiseert een protestbijeenkomst op 9 juli

4 juli 2012

Thuiszorg in Emmen in de knel....Abvakabo organiseert een protestbijeenkomst op 9 juli

Abvakabo FNV roept leden, cliënten, sympathisanten van de thuiszorg, burgers en belangstellenden op om aan beleidsmakers van de gemeente Emmen te laten weten dat de aanbesteding van de thuiszorg in Emmen de verkeerde kant op gaat!

Op maandag 9 juli organiseert de gemeente Emmen een informatiebijeenkomst, waarin gebruikers van WMO zorg, geïnformeerd worden over het nieuwe beleid. Abvakabo FNV organiseert daaraan voorafgaand een protestbijeenkomst.

Kom op maandag 9 juli om 18.45 uur naar het Cultureel Centrum de Marke, Statenweg 107 in Emmen en laat met elkaar een geluid horen. Abvakabo FNV hoopt op een grote opkomst. Iedereen die de huishoudelijke verzorging een warm hart toedraagt is welkom!

U bent hier