h

SP Assen organiseert discussieavond over Eurocrisis

3 april 2012

SP Assen organiseert discussieavond over Eurocrisis

Op vrijdag 20 april organiseert SP Assen een discussieavond over de Eurocrisis met als inleiders SP-Tweede Kamerlid Paul Ulenbelt en SP-partijsecretaris Hans van Heijningen. SP Assen organiseert deze discussieavond om met u in gesprek te gaan over de eurocrisis en onze pensioenen. Via een steunfonds voor de euro van honderden miljarden, een nieuw hulppakket voor Griekenland en zelfs een Europese regering, denken Merkel en Sarkozy (en in hun kielzog Rutte) de euro en de Europese economie overeind te houden. Tegelijkertijd bezuinigt de regering van VVD-CDA en PVV op de sociaal zwakste groepen en koerst de regering aan op een herziening van ons pensioenstelsel.

Vrijdag 20 april 2012 om 20.00 uur in de Hertenkamp
Hertenkamp 10, Assen • zaal open om 19.30 uur • Gratis toegang

U bent hier