h

Afdeling Meppel zet zich in voor klachten inwoners over glasvezelprovider

14 maart 2011

Afdeling Meppel zet zich in voor klachten inwoners over glasvezelprovider

Glasvezelprovider Lijbrandt belooft op 9-3-2011 om klanten tegemoet te komen

Bij een door SP Meppel georganiseerde avond, zijn Lijbrandt en 60 aanwezigen in gesprek gegaan over misstanden die zijn ontstaat sinds zij klant zijn bij het bedrijf. Het doel van de avond was ervoor te zorgen dat er een constructieve dialoog zou ontstaan om samen tot een oplossing te komen. Sinds de SP een meldpunt heeft geopend, zijn er bij de partij veel klachten gekomen over de manier waarop het bedrijf met haar klanten om gaat. Daartoe besloot de SP een avond te organiseren om te werken aan een oplossing.

In het eerste deel van het gesprek hadden de aanwezigen de mogelijkheid om centraal de dialoog aan te gaan met Lijbrandt. Veel ervaringen hadden betrekking op de mannier waarop het bedrijf communiceert met haar klanten. Lijbrandt en haar klanten hadden allebei de kans om hun verhaal te doen zodat allebei de kanten zou worden gehoord. Na het horen van de vele ervaringen, gaf de zeskoppige delegatie toe dat er grove fouten zijn gemaakt en bood zij hiervoor haar excuses aan.

Nadat alle verhalen op tafel zijn gekomen, ging het gesprek verder op individuele basis. Lijbrandt had uitgebreide formulieren meegenomen om alle klachten van de aanwezigen specifiek op te schrijven. Iedereen had de mogelijkheid om met iemand van Lijbrandt te praten en zo hun verhaal te doen.

Toen iedereen klaar was met het gesprek met Lijbrandt, is de avond centraal afgesloten. Hierbij vertelde Lijbrandt dat ze geschrokken was door de hoeveelheid klachten en de mate waarin dingen fout zijn gegaan. Er is de belofte gedaan dat alle klachten binnen twee weken inhoudelijk worden behandeld. Ook de klachten van mensen die gisteravond niet aanwezig konden zijn, zullen deze behandeling krijgen.

U bent hier