h

Feest in het land van Ooit!

12 februari 2007

Feest in het land van Ooit!

Op zondag 25 februari organiseert de SP een feestelijke bijeenkomst in het land van Ooit in Drunen. De SP Drenthe nodigt iedereen uit om naar Drunen af te reizen om daar een leuke dag te beleven en te genieten van een aantrekkelijk programma waaronder Sjaak, Bral, diverse debatten, speeddaten met provinciale lijsttrekkers en de band Zuco 103 . ook zal er een voetbaltoernooi worden georganiseerd en nu zijn we op zoek om een provinciaal 5-tal op de been te brengen, dus aan een ieder die zich geroepen voelt om voor Drenthe de eer te verdedigen geef je op bij Ron Esseveld.

De SP Drenthe organiseert een busreis naar het Land van Ooit. De opstapplaatsen zullen in Assen en Hoogeveen zijn. Het vertrek zal om 09.00 uur zijn in Assen, daarna naar Hoogeveen en dan rijden we naar Drunen waar we omstreeks 12.00 uur aan zullen komen. Het vertrek uit Drunen zal om 18.00 uur zijn waarna we weer omstreeks 21.00 in Assen zullen arriveren. In de bus zal gezorgd worden voor entertainment in de vorm van het looporkest "de Parade", de zanger Harry Loco en de dichter Gauke Zijlstra. Ook zullen er kandidaat statenleden in de bus aanwezig zijn.

Inclusief entreekaarten komen de kosten voor deze dag op € 12.00 PP. Er is plaats voor 55 personen. Wilt u mee naar deze bijeenkomst neem dan contact op met Ron Esseveld via E-mail of per telefoon met het nummer 0521-593556.

Zie voor meer.

U bent hier