h

De S.P. in Drenthe

12 september 2004

De S.P. in Drenthe

Het gaat goed met de S.P. in Drenthe. Inmiddels hebben we twee afdelingen (Assen en Emmen), daarnaast twee afdelingen in oprichting. De verwachting is dat op korte termijn nog drie werkgroepen de stap naar afdeling zullen zetten. En dat is nodig ook.

Te lang hebben we het in deze provincie moeten doen zonder een "echt links geluid". De S.P. is in veel opzichten een unieke partij. Een partij van betrokken mensen met een hart voor de samenleving en de medemens. Geen partij van vergadertijgers en baantjesjagers. Wij zijn vooral een actieve partij. Een partij die in eerste aanleg in contact wil staan met de burgers.

Ook in Drenthe willen wij de aktiefste partij zijn. En daarin zijn we aardig op weg. Maar het kan altijd beter. En daarbij kunt u mee helpen. Meldt u daarom aan als lid. Werk mee aan een echt links geluid in Drenthe.

Als u nog vragen heeft kunt u ze altijd per email aan mij stellen. Het email adres is rdenkers@sp.nl.
Of bezoek de websites van onze afdelingen eens.

Wij heten u van harte welkom als lid van de S.P!

Rick Denkers,
Regiovoorzitter S.P. Drenthe

U bent hier